Натпревар со драстичен пад на коефициентот (23.03.2021)

пад на коефициенти

Денес во рамките на оваа категорија ќе ви претставиме натпревар од англиската национал лига.

Стокпорт – Истлеј – 1 @ 1.53 во Bet365

Почетната вредност за победа на Стокпорт беше 1.80, а во моментов бележи пад од скоро 15% и се плаќа со квота 1.53 во Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*