Што се уплаќа денес? (15.03.2021)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата ни беше супер показател, па се надеваме дека добитната серија ќе продолже и денес.

Архус – Рандерс – 1 @ 1.98

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 3.916 евра. За победа на Архус уплатени се 3.142 евра, за реми 436 евра, додека останатите 296 евра се уплатени за победа на Рандерс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*