Што се уплаќа денес? (06.03.2021)

што се уплаќа денес

И денес очекуваме уплатата да ни биде точен показател и да ни го покаже исходот на натпреварот.

Барнли – Арсенал – 2 @ 1.68

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 89.932 евра. За победа на Барнли уплатени се 18.594 евра, за реми 20.054 евра, додека останатите 51.284 евра се уплатени за победа на Арсенал.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1xBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*