Специјал тикет за натпреварот Лил – Марсеј

специјал тикет

Денес на „менито“ имаме многу натпревари од вонредните кола ширум Европа, а дел од нив ни доаѓаат во Франција.

Како најинтересен дуел за вечер го издвојуваме натпреварот помеѓу Лил и Марсеј, па поради тоа составивме специјал тикет во Bet365 со повеќе типови и тоа само за овој натпревар.

Вкупниот коефициент е 17, а нашиот избор е:

  • Х-Х
  • ГГ
  • Повеќе од 7.5 корнери на натпреварот

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*