ТИП НА ДЕНОТ: (24.02.2021,18:45) ГРОНИНГЕН – ФЕЕНОРД

ЕФИКАСЕН ДУЕЛ ВО ХОЛАНДИЈА

Холандија, Ердивизија, 24.02.2021: Гронинген – Феенорд ТИП 3+

Резултат: 0-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Гронинген и Феенорд од рамките на холандската ердивизија. Домаќините се на шестата позиција и искрено во последно време прикажуваат солидни партии, додека гостите играат променливо, но и двете екипи имаат нешто заедничко, а тоа е ефикасноста. Овде и покрај тоа што гостите се благи фаворити, ние решивме да типуваме на голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*