Betwinner промоција: Бонус до 100 евра за сите нови корисници!

Како што изминува времето, така интернет обложувањето станува се повеќе популарно, а пропорционално со тоа расте и конкуренцијата.

Неодамна на пазарот се појави фантастична обложувалница под името Betwinner која ги поседува сите елементи на идеална онлајн обложувалница. Ако сакате да станете нивни корисник, ви следува фантастичен бонус од 100% до 100 евра на вашата прва уплата.

Се што треба да направите е:

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од минимални 60 денари (1 евро)
  3. Уживајте во бонусот

Услови и правила за користење

  •  Клиентот има право на само еден бонус. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 1 EUR .
  •  Пред да направат депозит на нивната сметка, клиентите треба да дадат согласност да добијат бонус за спортско обложување или на страницата “Поставки на сметката“ во категоријата Моја сметка, или директно на страницата “Депозит“. Бонусот автоматски се впишува на вашата сметка по првиот депозит, под услов целосно да сте ги пополниле сите податоци во вашата сметка и телефонскиот број е активиран.
  •  Износот на бонусот уплатете го 5 пати во рамки на комбинациски облози. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко. Почетните датуми на сите настани не треба да бидат подоцна од периодот на важност на оваа понуда. 
  • Само еден бонус е дозволен по клиент, по семејство, по споделен компјутер и споделена IP адреса, како и по било кој детал на сметката како што се e-mail адреса, банкарска сметка, информации за кредитна картичка и број на сметка во платежен систем. Било кој вид на злоупотреба на понудата може да доведе до затварање на сметката на корисникот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*