Љубителите на НБА полесно до добивка во Bet365

Bet365 обложувалницата секогаш има нови промоци, а една од подобрите е и промоцијата за НБА.

Практично сите што се обложуваат на НБА имаат одлична можност за предвремена исплата. Оваа понуда важи за сите нови и постоечки корисници.

Се што треба да направите е да се обложите на конечен исход на НБА натпревар и ако вашиот тим во било кој дел од натпреварот создаде предност од 20 поени, вие автоматски ќе бидете исплатени без разлика на конечниот исход.

Услови и правила за користење

  • Понудата важи за тикети со еден и повеќе натпревари
  • Парите ви се кредитираат автоматски на акаунтот во наредните 15 минути
  • Оваа понуда е валидна за сите нови и постоечки корисници на Bet365
  • Понудата е наменета за натпревари од НБА лигата

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*