Новогодишни подароци во 1xBet!

Ниту за овие празници, обложувалницата на 1xBet не ги остави своите играчи, туку напротив реши да ги изнеанди.

Имено, сите што ќе уплатат тикет се потенцијални добитници на големи награди.

Се што треба да направите е:

 1. Регистрирајте или логирајте се на вебсајтот на 1xBet.
 2. Потврдете го вашето учество во промоцијата со кликнување на копчето „Учествувај“ на страницата за промоција.
 3. Уплаќајте облози и отворете ги вашите новогодишни подароци, каде што ви е гарантирана награда.
 4. Собирајте среќни ливчиња и учествувајте во неделни извлекувања и извлекувања на супер награди!

Како да отворите подарок

За секој намирен облог што ги исполнува правилата и условите на промоцијата, вие добивате шанса да отворите еден подарок. Бројот на подароци кои можат да се отворат не е ограничен.

Какви награди има?

Награди во новогодишните подароци:

 • 100 бонус поени
 • 50 бонус поени
 • Среќно ливче

Соберете 10 или повеќе среќни ливчиња и учествувајте во неделните извлекувања на супернагради. Добитниците на наградите се избираат по случаен избор на крајот на секоја недела од сите среќни билети. Наградите се следните:

 • 1-во место:Apple iPhone 12 Pro Max (1 добитник)
 • 2-ро место:Apple iPhone 12 Pro Max (2 добитници)
 • 3-то место:Apple iPhone 12 (3 добитници)
 • 4-то место:Samsung Galaxy A71 (8 добитници)
 • 5-то место:Apple Watch Series 6 (10 добитници)
 • 6-то место:Apple Watch SE (15 добитници)
 • 7-мо место:Samsung Galaxy Watch3 (15 добитници)
 • 8-мо место:AirPods Pro (20 добитници)
 • 9-то место:Samsung Galaxy Buds Live (20 добитници)

Учесниците кои ќе соберат 20 или повеќе среќни ливчиња во текот на промоцијата, влегуваат во извлекувањето за следните супернагради:

 • 1-во место: 10,000 USD (1 добитник)
 • 2–6 место: MacBook Pro 16″ (5 добитници)
 • 7–16 место: Apple iPhone 12 Pro Max (10 добитници)
 • 17–26 место: Samsung Galaxy A71 (10 добитници)
 • 27–41 место: Sony PlayStation 5 (15 добитници)
 • 42–61 место: Apple Watch Series 6 (20 добитници)
 • 62–100 место: AirPods Pro (39 добитници)

Бонус поени:

 • 5000 бонус поени (20 добитници)
 • 3000 бонус поени (30 добитници)
 • 1000 бонус поени (50 добитници)

Правила и услови:

 • Понудата е достапна од 16.12.2020 (00:00 UTC+3) до 10.01.2021 (23:59 UTC+3).
 • Само регистрираните клиенти можат да учествуваат во понудата. Задолжителни полиња кои треба да се пополнат: име и презиме, број на мобилен телефон (потребна е активација), email, држава на живеење.
 • За да учествувате во бонус понудите, вие треба тоа да го потврдите во Моја сметка (Поставки на сметката – Учество во бонус понуди).
 • За да учествувате во промоцијата и да добиете промотивни билети, мора да кликнете на копчето “Учествувај” на страницата на понудата.
 • Понудата вклучува облози на спортски настани со минимален влог од 68 MKD.
 • Само облозите направени со вистински пари ќе бидат вклучени во оваа понуда. Понудата не се однесува на авансирани облози, облози со промотивни кодови или облози кои биле осигурани, откажани, продадени или рефундирани.
 • Бројот на облози е неограничен.
 • Секој намирен облог што ги исполнува правилата и условите на промоцијата ви дава можност да отворите еден од трите подароци достапни на страницата на понудата. Бројот на подароци кои може да ги отворите не е ограничен. Колку повеќе се обложувате, толку повеќе подароци можете да отворите.
 • Бројот на среќни ливчиња кои можат да ги добиете со отварање на подароци е неограничен.
 • Добитните ливчиња во неделните извлекувања ќе бидат избрани по случаен избор.
 • Датуми на неделните извлекувања:
  • Прво извлекување:21.12.2020 18:00:00 (UTC+3) на страницата на понудата
  • Вторo извлекување:28.12.2020 18:00:00 (UTC+3) на страницата на понудата
  • Трето извлекување:04.01.2021 18:00:00 (UTC+3) на страницата на понудата
  • 4th draw:11.01.2021 18:00:00 (UTC+3) на страницата на понудата
  • Само ливчиња добиени во текот на следниот период можат да учествуваат во овие извлекувања:
  • Прво извлекување 21.12.2020 18:00:00 (UTC+3) – од 16.12.2020 00:00 (UTC+3) до 20.12.2020 23:59 (UTC+3)
  • Вторo извлекување 28.12.2020 18:00:00 (UTC+3) – од 21.12.2020 00:00 (UTC+3) до 27.12.2020 23:59 (UTC+3)
  • Трето извлекување 04.01.2021 18:00:00 (UTC+3) – од 28.12.2020 00:00 (UTC+3) до 03.01.2021 23:59 (UTC+3)
  • 4th draw 11.01.2021 18:00:00 (UTC+3) – од 04.01.2021 00:00 (UTC+3) до 10.01.2021 23:59 (UTC+3)
 • На крајот на секое неделно извлекување, ливчињата што не се добитни се додаваат во ливчињата за последното извлекување.
 • Извлекувањето на супернаградите ќе се одржи на 12.01.2021 18:00:00 (UTC+3) на страницата на понудата.
 • Бонус поени ќе бидат автоматски доделени.
 • Паричните награди автоматски се впишуваат на сметките на добитниците. Нема никакви услови за повлекување на паричните награди.
 • Понудата е достапна само за едно лице по семејство и само една IP-адреса, PC и сметка може да се користат.
 • Компанијата го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина.
 • Клиентот мора да обезбеди документи за идентификација ако му е побарано да го потврди својот идентитет (KYC). Во случај да не достави документи кога ќе има барање, тоа може да доведе до губење на бонусот и на добивките. Компанијата го задржува правото да побара од клиентот фотографија со неговиот документ за идентификација (лицето на клиентот мора да е јасно видливо на фотографијата) или идентификација преку телефон во секое време.
 • Во случај 1xBet да смета дека е жртва на измама или перење на пари, тогаш компанијата има право да ја затвори сметката на клиентот и да ги замрзне преостанатите средства на неа.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*