Black Friday во обложувалницата на 1xBet

Како што во сите сегменти е запазена понудата на Black Friday, така и во обложувачката индустрија постои овој таканаречен „Црн Петок“.

Имено, обложувалницата на 1xBet ни ја претстави нивната Black Friday понуда кој опфаќа дуплирање на депозитот.

Се што треба да направите е:

  • Регистрирајте или логирајте се на вебсајтот на 1xBеt.
  • Пополнете ги сите барани полиња во Моја сметка.
  • Направете депозит од барем 123 денари
  • Бонусот ќе биде префрлен автоматски на вашата сметка откако ќе депонирате стредства.

Услови и правила за користење

  • Понудата важи само на 27.11.2020. од 00:00 до 23:59
  • Клиентот има право на само еден бонус. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 123 денари
  • Пред да направат депозит на нивната сметка, клиентите треба да дадат согласност да добијат бонус за спортско обложување или на страницата “Поставки на сметката“ во категоријата Моја сметка, или директно на страницата “Депозит“
  • За да ги исполните условите за бонусот, износот на бонусот мора да биде уплатен 3 пати во рамки на комбинациски облози во рок од 24 часа по добивањето на бонусот, инаку ќе се смета за поништен. Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисоко
  • Почетните датуми на сите настани не треба да бидат подоцна од периодот на важност на оваа понуда. Креирајте тикет, внесете го износот на влогот, изберете бонус сметка и стиснете на “Уплати облог“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*