ТИП НА ДЕНОТ: (22.11.2020,20:45) ГЕНК – МУСКРОН

ОЧЕКУВАМЕ ГОЛОВИ ВО БЕЛГИЈА

Белгија,Жупиле лига, 22.11.2020: Генк – Мускрон ТИП 3+

Резултат: 4-1

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Генк и Мускрон од рамките на белгиската Жупиле лига. Генк е во одлична форма и „гази“ се пред себе. На последните четири натпревари запишаа исто толку и победи и мора да признаеме дека тоа не е учинок за потценување. Од друга страна Мускрон е во доста катастрофална форма, па не е ни чудно шт осе наоѓаат во опасната зона. Овде очекуваме ефикасен натпревар и голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*