Фантастична понуда на Bet365 за новата фудбалска сезона!

Постојат многу онлајн обложувалници, но дефинитивно лидерската титула ја има обложувалницата на Bet365.

Не само поради тоа што има одлични квоти и супер интерфејст, туку и поради што секогаш знае да ги изненади своите корисници.

Имено, тие ни претставија одлични понуди за новата сезона. Станува збор за рефундирање на средства, бонус на добивка и предвремена исплата.

Љубителите на точен резултат или полувреме/крај имаат право на рефундација доколку нивниот натпревар заврши со резултат 0-0.

Доколку вашиот изизгран тим заводи со два гола разлика, тогаш автоматски облогот ви се смета за добитен без разлика како ќе биде конечниот исход.

И за крај љубителите на комбо тикетите со повеќе натпревари имаат можност да добијат дури 70% повеќе во зависност од тоа колку натпревари има на тикетот.

Целосните услови и правила се достапни на сајтот на Bet365.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*