ТИП НА ДЕНОТ: (02.06.2020,20:00) ПРИБРАМ – С.ПРАГА

ГОЛОВИ ВО ЧЕШКА

Чешка, 1 лига, 02.06.2020: Прибрам – С.Прага ТИП 3+

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Прибрам и Славија Прага од рамките на чешката прва лига. Прибрам оваа сезона со оглед на моменталната ситуација немаат апсолутно никакви шанси за успех, па може да играат порелаксирано. Од друга страна Славија Прага е на лидерската позиција со одлична предност. Коефициентот за победа на гостите е мал, па затоа одлучивме да типуваме на голови. Наш предлог е 3+, а тоа може да го изиграте во Coinbet24 со коефициент од 1.52.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*