Што се уплаќа денес? (01.02.2020)

што се уплаќа денес

Денес се надеваме дека уплатата како и безброј пати досега ќе биде одличен показател.

Болоња – Бреша – 1 @ 1.70

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 84.963 евра. За победа на Болоња уплатени се 69.439 евра, за реми 9.102 евра, додека останатите 6.422 евра се уплатени за победа на Бреша.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*