Понуда која не се пропушта: Фантастичен тенис бонус во Bet365!

bet365 бонус

Bet365 ни претстави една фантастична понуда која важи само за тенис и може да ви донесе неверојатно голема добивка.

Имено, понудата се состои во тоа што повеќе изиграни натпревари, толку поголем бонус ви се додава на вашиот тикет.

Се што треба да направите е:

1. Да се обложите на најмалку два тенис натпревари на конечен исход, прв сет победник или било каков сет облог

2. Да го уплатите тикетот

3. Бонусот автоматски ви се додава во состојбата за повлекување на Bet365 најкасно 24 часа откако ќе биде изигран последниот натпревар

Распоред на бонус:

 • 2 натпревари – 5% бонус
 • 3 натпревари – 7.5% бонус
 • 4 натпревари – 10% бонус
 • 5 натпревари – 15% бонус
 • 6 натпревари – 20% бонус
 • 7 натпревари – 25% бонус
 • 8 натпревари – 30 % бонус
 • 9 натпревари – 35% бонус
 • 10 натпревари – 40% бонус
 • 11 натпревари – 45% бонус
 • 12 и повеќе натпревари – 50% бонус

Услови и правила за користење

 • Понудата важи за натпревари од Гренд Слем, АТП, ВТА, Челинџер турни како и Дејвис и Фед Куп.
 • Бонусот е достапен одма за повлекување
 • Тикетот уплатен со бесплатни кредити не е квалификуван за оваа понуда
 • Бонусот нема да ви биде доделен ако направите Cash Out

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*