Што се уплаќа денес? (17.11.2019)

За денес во рамките на категоријата со уплатата ќе ви претставиме натпревар со солиден коефициент, а исто така и одлична уплата.

Србија – Украина 1 @2.02

Квалификациски натпревар каде вкупната уплата изнесува 69.924 евра од кои дури 83% односно 57.707 евра се уплатени за победа на Србија. За реми уплатата само 7%, додека за победа на Украина уплатата изнесува 10%.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*