Што се уплаќа денес? (25.10.2019)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често е добар показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Виљареал – Алавес – 1 @ 1.55

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.954 евра. За победа на домаќините уплатени се 77.284 евра, за реми 3.695 евра, додека останатите 6.975 евра се уплатени за победа на Виљареал.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*