Бидете чекор пред другите: Високи квоти, бонус за почеток и корисни функции!

онлајн обложување

Онлајн обложувањето во последно време е се поголема и поголема атракција, но дефинитивно луѓето имаат погрешна перцепција за неговата функционалност и сигурност.

Во текстот кој следи подолу, ние накратко ќе се обидеме да ви доловиме детали и да ви го презентираме нашето искуство се со цел да добиете појасна слика за овој вид на кладење.

Ние решивме да се фокусираме на обложувалнциата Bet365 која сосема заслужено го има првото место во оваа сфера. Станува збор за обложувалнциа со традиција која постои подолг период на пазарот, а како резултат на тоа се јавуваат безброј задоволни корисници.

Зошто да се обложувате онлајн?

Избегнување на редици и промена на квоти

Онлајн обложувањето има повеќе предности, а недостатоците се уште не ни се воочени, барем нас кои имаме долгогодишно искуство со таа проблематика. Најпрво ги избегнувате редиците во вашата локална обложувалница и тикетот си го куцате сами, па имате 100% увид во промената на квотите и слични детали.

Бонус за добредојде

Со самата регистрација во Bet365 вие имате право на бонус за добредојде во форма на бесплатни кредити за обложување. Моментално таа сума изнесува 100% од вашиот прв депозит до 25 евра, па вашите шанси за добивка се значително зголемени. Се што треба да направите е да се регистрирате ТУКА, да направите депозит од минимални 5 евра и откако ќе го изиграте депозитот добивате 5 евра гратис. Практично, ако вашиот депозит е 25 евра, добивате 25 евра бонус.

Многу важно е тоа што бонусот не подлежи на никакви правила и услови за користње. Откако ќе ви бидат кредитирани средствата вие се обложувате на што сакате и доколку добиете, влогот ви се одзема, а добивката ви останува спремна за повлекување (доколку сакате)

Пример: Се обложувате на 3 коефициент со бесплатните 25 евра. Вашата добивка е 75 евра, бесплатните средства се одземаат и ви остануваат 50 евра. Повторно ќе нагласиме дека тие 50 евра се 100% ваши и можете да ги играте или да ги повлечите на вашата сметка.

Кеш аут функција

Кеш аут ( Cash out) функцијата е многу корисна. На овој начин, вие скоро секогаш сте во можност да го „продадете“ вашиот тикет. Хипотетички кажано, доколку вашата добивка изнесува 100 евра, а вашиот тим води 2-1 во 86-та минута и чекате да заврши, вас ќе ви бидат понудени 98 евра да се откажете. Откако ќе ги земете тие пари, повеќе не ви значи конечниот исход на тој натпревар. Сите сме свесни колку пати во касните 90-ти минути сме останале без нашата добивка, а на овој начин немате потреба од таканаречено „штитење“ на последниот натпревар.

Bet Builder

Со оваа функција вие имате можност за одреден натпревар да изберете повеќе типови и да ги комбинирате меѓусебно и на тој начин да добиете огромни квоти. Ова е посебно корисно за „ловците“ на големите коефициенти, бидејќи на еден натпревар за мал влог можат да добијат огромни квоти.

Флексибилност

Обложувалницата на Bet365 располага со одлична мобилна верзија, а сега скоро и да нема човек кој не користи смартфон. На овој начин вие може да се обложувате било каде и било кога.

Дали се сигурни нашите податоци?

Вашите податоци се 100% сигурни, бидејќи се регистрирате во лиценцирана обложувалница која нуди голема сигурност на своите клиенти.

Како да уплатам средства?

Уплатата на средства во Bet365 е многу лесна и што е најважно е без провизија. Минималната сума која треба да биде депозирана е 5 евра. Според нашето искуство, во оваа обложувалнца може да направите уплата преку Visa и Master Card од НЛБ Тутунска Банка и Стопанска Банка А.Д Битола.

Дали исплатата е сигурна?

Додека сме тука, само да нагласиме дека исплтата исто така не подлежи на никаква провизија. Одговорно тврдиме дека исплатата е секогаш точна и навремена. Откако ќе направите Withdraw (повлекување), вашите средства стануваат достапни на вашиот банкомат за 2-5 работни дена. Минималната сума за исплата е 10 евра.

Како да се регистрирам на Bet365?

Регистрацијата во оваа обложувалница е многу едноставна и нема да ви одземе повеќе од 3-4 минути. ВЕ ПРЕДУПРЕДУВАМЕ внесените податоци да бидат точни, бидејќи покасно ќе треба да ја верификувате вашата сметка.

За да не се повторуваме, ОВДЕ можете да видите како би изгледал процесот на регистрација со детален опис и фотографии и процесот за верификација.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*