Што се уплаќа денес? (23.09.2019)

што се уплаќа денес

И по кој знае кој пат уплатата се покажува како точен показател, па сите кои не следат веруваме дека и одлично наплаќаат. За денес повторно сингл со солидна квота…

Стабаек – Молде – 2 @ 1.85

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 54.210 евра. За победа на Стабаек уплатени се 11.798 евра, за реми 6.293 евра, додека останатите 36.119 евра се уплатени за победа на Молде.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*