Што се уплаќа денес (07.09.2019)

што се уплаќа денес

За денес уплатата се надеваме дека ќе биде одличен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме супер коефициент.

Мансфилд – Скаунтроп – 1 @ 1.90

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 115.859 евра. За победа на Мансфилд уплатени се 98.874 евра, за реми 11.412 евра, а останатите 5.573 евра се уплатени за победа на Скаунтроп.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*