Што се уплаќа денес? (26.08.2019)

За денес уплатата веруваме дека повторно ќе биде добар показател, па ви претставуваме сингл со одлична квота.

Гетебoрг – Калмар 1 @2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 7.268 евра од кои 63% односно 5.115 евра се уплатени на победа на Гетеборг, 19% се уплатени на реми, а 18% или 1080 евра се уплатени за Тип 2.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*