Што се уплаќа денес? (13.06.2019)

што се уплаќа денес

За денес уплатата ни претставува малку чуден натпревар, односно укажува на победа на аутсајдерот, но како и да е коефициентот е вреден да се испроба.

Фрам – Грота – 2 @ 4.3

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 3.628 евра. За победа на Фрам уплатени се 129 евра, за реми 46 евра, додека останатите 3.452 евра се уплатени за победа на Грота.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*