Што се уплаќа денес? (05.06.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател за конечниот реми исход, па не почести со солиден коефициент. За денес повторно интересен распоред со супер квота.

Архус Фрем – Брабранд – 2 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 11.565 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 217 евра, за реми 155 евра, додека за победа на Брабранд уплатата изнесува 11.193 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*