Што се уплаќа денес? (21.05.2019)

што се уплаќа денес

Вчера уплатата по кој знае кој пат беше одличен показател, па благодарение на тие информации наплативме одличен коефициент.

Витезе – Гронинген – 1 @ 1.81

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 8.071 евро. За победа на Витезе уплатени се 5.885 евра, за реми 432 евра, додека за победа на Гронинген уплатата изнесува 1.754 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Регистрирај се во William Hill

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*