Што се уплаќа денес? (05.04.2019)

што се уплаќа денес

Вчера по кој знае кој пат забележавме повторно добивка во оваа категорија и наплативме супер коефициент. За денес повторно натпревар кој има солидна уплата и интересен распоред.

Бордо – Марсеј – 2 @ 2.22

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.168 евра. За победа на Бордо уплатени се 1.947 евра, за реми 7.390 евра, додека за победа на Марсеј уплатата изнесува 14.831 евра.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*