Што се уплаќа денес? (07.03.2019)

што се уплаќа денес

За денес во рамките на оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар кој има одличен коефициент и прилично висока уплата.

Рен – Арсенал – 2 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 145.170 евра. За победа на домаќинот се уплатени 34.191 евра, за реми 39.889 евра, додека за победа на Арсенал уплатата изнесува 71.090 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*