Што се уплаќа денес? (25.02.2019)

што се уплаќа денес

Вчера бевме добитни и во оваа категорија, па честот на сите што препишаа. За денес повторно сингл за кој сметаме дека би можело да помине.

Нотингем – Дерби – Х @ 3.35

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 19.836 евра. За победа на домаќините уплатени се 4.575 евра, за реми 13.201 евра, додека за победа на Дерби уплатата изнесува 2.061 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*