Играш Фифа Фантази? Се фалиш дека си добар менаџер? Еве вистинска шанса да заработиш!

Fifa

Специјализираниот портал за кладење, Кладење.мк во соработка со обложувалницата на Coinbet24 ги наградуваат најдобрите во Фифа Фантази и тоа секое коло.

Љубителите на Fantasy Football и овој пат ќе имаат можност преку свој фантази-тим да го „одиграат“ Светското првенство.

За вие кои се уште немате креирано свој тим, време е да го направите, а тоа може да го направите на следниот ЛИНК.

Нашиот портал ќе има своја лига па доколку се зачлените во неа можете да добиети вредни награди. Имено, kladenje.mk во соработика со обложувалницата Coinbet24 ќе доделуваат награди за најдобрите во секое коло.

1 место – 1000 денари ваучер во Coinbet24

2 место – 500 денари ваучер во Coinbet24

3 место – 300 денари ваучер во Coinbet24

Се што треба да направите е да се регистрирате на:

  • Креирајте Фифа Фантази акунт на овој ЛИНК и изберете го својот тим
  • Отворете сметка во Coinbet24 ОВДЕ
  • Во коментар на напишето го Account ID или Username од Coinbet24 за да може да ви го испратиме кодот за влез во лигата.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*