Ова е облог само на еден натпревар и на еден тип од сите понуди. Дали сингл облогот ќе биде добитен или не зависи од исходот на натпреварот. Доколку тимот на кој сте се обложиле за победа победи, вие добивате, доколку изгуби вие губите, и не добивате ништо.