Што се уплаќа денес? (18.06.2024)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера не бевме добитни во оваа категорија, но веруваме дека денес ќе ја поправиме таа грешка.

Од 21:15 во рамките на исландската Беста Деилд лига се сретнуваат екипите на Фрам и Копавогур.
Фрам е на 6-то место со 13 бода, додека Копавогур е на 10-то место со 7 бода.

Фрам – Копавогур – 1 @ 1.67

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 87.778 евра. За победа на Фрам уплатени се 55.590 евра, за реми 10.329 евра, додека останатите 21.859 евра се уплатени за победа на Копавогур.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*