Што се уплаќа денес? (17.09.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Безброј пати досега уплатата ни била одличен показател, па веруваме дека и овој пат може да биде така.

Од 20:45 во рамките на италијанската Серија А се сретнуваат екипите на Рома и Емполи.
Рома е на 18-та позиција и досега имаат освоено 1 бода од 3 натпревари, додека Емполи е на последната позиција и се единствениот тим со 0 бодови во Серија А.

Рома – Емполи – 1 @ 1.40

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 127.683 евра. За победа на Рома уплатени се 84.590 евра, за реми 10.230 евра, додека останатите 32.863 евра се уплатени за победа на Емполи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*