Што се уплаќа денес? (18.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Денес веруваме дека информациите за уплатата ќе не доведат до добивка и до наплата на одлична квота.

Од 23:00 се сретнуваат екипите на Дефензор и Вондерс. Овие две екипи во првото коло запишаа реми со идентичен резултат, поточно зедоа по еден бод.

Дефензор – Вондерс – 1 @ 1.69

Вкупната уплта на овој натпревар изнесува 72.119 евра. За победа на Дефензор уплатени се 54.445 евра, за реми 9.932 евра, додека останатите 7.742 евра се уплатени за победа на Вондерс.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*