Што се уплаќа денес? (05.06.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

За жал вчера уплатата не ни беше точен показател, па веруваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Од 18:00 во рамките на латвиската Оптибет лига се сретнуваат екипите на Јелгава и Валмеира.
Јелгава е на 7-та позиција со вкупно 15 бода кои ги имаат освоено преку 4 победи, 3 реми и 9 порази, додека Валмеира има далеку подобар учинок и се наоѓа на 3-то место со вкупно 26 бода.

Јелгава – Валмеира – 2 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 81.283 евра. За победа на Јелгава уплатени се 12.562 евра, за реми 10.943 евра, додека останатите 57.778 евра се уплатени за победа на Валмеира.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*