Што се уплаќа денес? (31.05.2023)

Што се уплаќа денес
Што се уплаќа денес

Во последниве неколку дена во оваа категорија бележиме само позитивни резултати, па веруваме дека добитничката серија ќе ја продолжиме и денес.

Од 17:00 во латвиската Оптибет Вирс лига се сретнуваат екипите на Валмеира и Мета. Домаќините во изминатите 15 кола собраа 25 бода, додека гостите имаат еден натпревар помалку, а на салдото имаат 21 бод, па може да кажеме дека се слични по квалитет.

Валмеира – Мета – 1 @ 1.42

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 79.192 евра. За победа на Валмеира уплатени се 67.102 евра, за реми 7.883 евра, додека останатите 4.207 евра се уплатени за победа на Мета.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*