Што се уплаќа денес? (06.04.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата и вчера бевме добитни, па веруваме дека добитната серија продолжува и денес.

Нотингем Форест – Ковентри – 1 @ 2.04

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 32.713 евра. За победа на Нотингем Форест уплатени се 27.482 евра, за реми 2.119 евра, додека останатите 3.113 евра се уплатени за победа на Ковентри.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*