Што се уплаќа денес? (24.03.2022)

што се уплаќа денес

Уплатата за жал вчера не ни беше точен показател, но затоа се надеваме дека денес ќе ја поправиме грешката и ќе ви претставиме добитен натпревар.

Виетнам – Оман – 2 @ 2.42

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 20.882 евра. За победа на Виетнам уплатени се 167 евра, за реми 620 евра, додека останатите 20.095 евра се уплатени за победа на Оман.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*