Што се уплаќа денес? (14.03.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата исто како и вчера ќе ни биде одличен показател, па благодарение на тоа ќе наплатиме одлична квота.

Мајорка – Реал Мадрид – 2 @ 1.50

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 95.409 евра. За победа на Мајорка уплатени се 7.732 евра, за реми 9.990 евра, додека останатите 77.687 евра се уплатени за победа на Реал Мадрид.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*