Што се уплаќа денес? (10.03.2022)

што се уплаќа денес

Вчера за жал не бевме добитни во оваа категорија, но затоа денес сме тука да ја поправиме грешката да ви претставиме добитен натпревар.

ПСВ – Копенхаген – 1 @ 1.58

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 10.408 евра. За победа на ПСВ уплатени се 8.924 евра, за реми 702 евра, додека останатите 782 евра се уплатени за победа на Копенхаген.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*