Што се уплаќа денес? (08.03.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера наплатиме супер квота, па се надеваме дека и денес ќе продолжиме со истото темпо.

Свонси – Фулам – 2 @ 1.81

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 59.143 евра. За победа на Свонси уплатени се 4.383 евра, за реми 7.819 евра, додека останатите 46.940 евра се уплатени за победа на Фулам.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*