Што се уплаќа денес? (02.03.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера без поголеми проблеми запишавме добивка во оваа категорија, па се надеваме дека со истото темпо ќе продолжиме и денес.

Колубара – Војводина – 2 @ 1.87

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 74.409 евра. За победа на Колубара уплатени се 7.804 евра, за реми 8.890 евра, додека останатите 57.715 евра се уплатени за победа на Војводина.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*