Што се уплаќа денес? (21.02.2022)

што се уплаќа денес

Веруваме дека уплатата и денес ќе ни биде точен показател, па благодарение на тие информации ќе наплатиме одлична квота.

Болоња – Специја – 1 @ 1.95

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 31.365 евра. За победа на Болоња уплатени се 23.625 евра, за реми 5.450 евра, додека останатите 2.290 евра се уплатени за победа на Специја.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*