Што се уплаќа денес? (30.01.2022)

што се уплаќа денес

И самите сме сведоци на фактот за тоа колку пати досега уплатата ни била точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Кортрајк – Клуб Бриж – 2 @ 1.73

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 88.304 евра. За победа на Кортрајк уплатени се 11.226 евра, за реми 8.889 евра, додека останатите 68.189 евра се уплатени за победа на Клуб Бриж.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*