Што се уплаќа денес? (28.01.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение на уплатата вчера повторно бевме добитни и тоа со одлична квота, па веруваме дека и денес ќе продолжиме со истото темпо.

Ваљадолид – Спортинг Хихон – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 75.405 евра. За победа на Ваљадолид уплатени се 52.742 евра, за реми 13.356 евра, додека останатите 9.307 евра се уплатени за победа на Спортинг Хихон.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*