Што се уплаќа денес? (18.01.2022)

што се уплаќа денес

Благодарение вчера на уплатата наплативме квота 3.40, па веруваме дека и денес ќе ја продолжиме добитната серија.

Брајтон – Челзи – 2 @ 1.78

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 94.646 евра. За победа на Брајтон уплатени се 16.573 евра, за реми 13.396 евра, додека останатите 64.677 евра се уплатени за победа на Челзи.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*