Што се уплаќа денес? (13.01.2022)

што се уплаќа денес

И самите сме сведоци колку пати досега уплатата ни била точен показател, па веруваме дека и денес ќе биде така.

Фамаликао – Белененсес – 1 @ 1.65

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 62.309 евра. За победа на Фамаликао се уплатени 42.132 евра, за реми 7.770 евра, додека останатите 12.407 евра се уплатени за победа на Белененсес.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*