Што се уплаќа денес? (21.12.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата многу пати досега ни била точен показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Нимес – Тулус – 2 @ 1.80

Вкупната уплта на овој натпревар изнесува 45.506 евра. За победа на Нимес уплатени се 6.607 евра, за реми 7.784 евра, додека останатите 31.115 евра се уплатени за победа на Тулус.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*