Што се уплаќа денес? (12.11.2021)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера ни беше супер показател и благодарение на тоа наплатиме одлична квота, па веруваме дека со исто темпо ќе продолжиме и денес.

Италија – Швајцарија – 1 @ 1.61

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 46.540 евра. За победа на Италија уплатени се 37.055 евра, за реми 5.474 евра, додека останатите 4.011 евра се уплатени за победа на Швајцарија.

*Одлична можност за нов почеток*

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

*МОДЕРНА ОБЛОЖУВАЛНИЦА СО ОДЛИЧНИ БОНУСИ*

Вредностите се засноваат врз информации од Bet365 и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*