ТИП НА ДЕНОТ: (24.09.2021,20:00) СПОРТИНГ – МАРИТИМО

СПОРТИНГ ДА ДОМИНИРА

Португалија, Лига Португал, 24.09.2021: Спортинг – Маритимо ТИП 1/1

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Спортинг и Маритимо од рамките на португалската Лига Португал. Спортинг одлично ја започна оваа сезона и се уште нема пораз, а тоа може да го дефинираме како супер учинок. Маритимо од друга страна е на средината на табелата и нивните амбиции се насочени само кон навремен опстанок. Спортинг е апсолутен фаворит на овој натпревар и очекуваме да доминира на овој натпревар. Наш предлог за овој дуел е 1/1, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*