ТИП НА ДЕНОТ: (23.09.2021,21:00) ТВЕНТЕ – АЛКМАР

ЕФИКАСЕН НАТПРЕВАР ВО ХОЛАНДИЈА

Холандија, Ердивизија, 23.09.2021: Твенте – Алкмар ТИП ГГ

Резултат: 

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Твенте и Алкмар од рамките на холандската прва лига. Твенте после лошиот старт на новата сезона започна со добри игри и тоа се докажа во последните два натпревари каде што запишаа две победи. Од друга страна Алкмар не личи на себе и во моментов се наоѓа во црвената зона што во секој случај е приоритет за да биде избегната. Овде решивме да го прескокниме конечниот исход и да типуваме на голови. Наш предлог за овој дуел е ГГ, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*