ТИП НА ДЕНОТ: (05.08.2021,17:45) ЈАБЛОНЕЦ – СЕЛТИК

СЕЛТИК ЗА КРАЈ НА ЛОШАТА СЕРИЈА

Меѓународен, ЛЕ – квалфикации, 05.08.2021: Јаблонец – Селтик ТИП 2

Резултат: 2-4

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Јаблонец и Селтик од рамките на квалификациите за Лига Европа. Јаблонец искрено и нема кој знае каков квалитет за да може да игра во Лига Европа, но тоа не значи дека лесно ќе се предадат. Селтик од друга страна има големо искуство, а веруваме дека сега е време да стави крај на лошата серија резултати. Наш предлог за овој дуел е 2, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 2.12.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*