ТИП НА ДЕНОТ: (26.07.2021,18:00) ВИСЛА – ЗАГЛЕБИЕ

НАЈМАЛКУ ПО ЕДЕН ГОЛ НА ДВЕТЕ СТРАНИ

Полска, Екстракласа, 26.07.2021: Висла – Заглебие ТИП ГГ

Резултат: 3-0

За денешен тип на денот го избравме натпреварот помеѓу Висла и Заглебие од рамките на полската екстракласа лига. Висла во периодот за контролни натпревари запиша прилично солидни резултати, па може да кажеме дека спремни ја започнуваат новата сезона. Заглебие од друга страна не се покажа баш најдобро, но се надеваме дека ги воочија, а исто така и ги надминаа проблемите. Овде немаме фаворит и затоа решивме да типуваме на голови. Наш предлог за овој дуел е ГГ, а тоа може да го изиграте во 22Bet со коефициент од 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*